Ontwerp

De BoekenPers heeft een bak ervaring in onder meer het ontwerpen van boekcovers, binnenwerk van uitgaven en andere grafische producten.

Toen ik jaren geleden begon met de uitgeverij, tekende een neef voor het ontwerp van onze uitgaven. Hij nam zowel de cover als het binnenwerk voor zijn rekening. Maar omdat wij in een nichemarkt (poëzie) opereren telt elk dubbeltje. Dus begon ik zelf – geholpen door datzelfde familielid – met het ontwerpwerk. In de loop der jaren ben ik daar steeds beter in geworden. Alleen voor heel lastige klussen huur ik nog iemand anders in.

Ik help je met liefde

Ondertussen heb ik naast boeken ook uitnodigingen, visitekaartjes, brochures en ander grafisch werk gedaan. Ik help je met liefde bij het grafisch werk voor jouw uitgave. Bij De BoekenPers hebben we een frisse hands-on mentaliteit. Ik sta je dan ook tijdens het hele proces met raad en daad bij. Of het nou alleen om ontwerp, of om andere werkzaamheden gaat. Je kunt op me rekenen.

Onderstaande illustratie is een goed voorbeeld van enkele recente boekcovers.

Vragen? Neem contact met me op.

Burgemeester Mollaan 41, 5582 CJ Waalre
Telefoon: 040 – 2090101
Email: info@boekenpers.nl