Korting_Hallo2021!

Druk

Mijn aanpak is even simpel als doeltreffend: ik zoek voor elk product de beste drukker, waarbij een optimale prijs-kwaliteit voorop staat.

Stel je voor: je boek is klaar voor de drukker, maar je hebt geen idee welke uitvoering het mooiste is. Ga je voor een mooie paperback, of een hardcover? En welk papier kies je, is het binnenwerk zwart wit of vier kleuren? Ik adviseer je graag. En en passant regel ik de druk tegen een scherpe prijs.

Ruime ervaring

Als uitgever weet ik aan welke strenge voorwaarden een uitgave moet voldoen, wat de valkuilen zijn. Het luistert heel nauw. Tegelijkertijd is mijn ervaring dat goedkoop niet altijd duurkoop is. Ik help je graag bij je keuze. Bestel je drukwerk bij mij en je weet dat het goed geregeld is.

Weet je al precies voor welke uitvoering je gaat? Super. Maak dan hier een keuze.

Vragen? Neem contact met me op.

Burgemeester Mollaan 41, 5582 CJ Waalre
Telefoon: 040 – 2090101
Email: info@boekenpers.nl